2021-04-10

Diplomerad Massör - On Line - NYHET!

Mer info kommer inom kort för denna utbildning!

2021-01-18

Access Bars kurs 29/5

Access Bars är en unik metod som hjälper oss att städa ut, radera och släppa på våra inre värld, våra tankar, vår form och struktur på ett mycket behagligt och ett helt fantastiskt magiskt sätt.

Alla kan gå en kurs i Access Bars, alla är välkommen, stora som små.

Det är både en teoretisk och praktisk kurs. Du får inte bara lära dig att ge och ta emot Access Bars du får också med dig de grundläggande verktygen inom Access Consciousness som kommer att hjälpa dig att börja skapa mer av det du önskar ha som ditt liv. Mycket användbara och praktiska verktyg som du med lätthet kan använda i din vardag och som också omedelbart kan förändra det som pågår runt omkring dig.
Tänk om vi genom att välja att se på det som är från ett helt annat perspektiv öppnar upp för helt nya möjligheter i nuet? Tänk om vi genom att börja ta emot det som är på det sätt som det är skapar något helt annat i våra liv? Mer om det här och mer därtill får du tillgång till under kursen.

Under kursen kommer du att ta emot 2 sessioner och du ger 2 sessioner. Vad kan bara det skapa mer av för dig? Du får med dig en manual med tydliga instruktioner så du kan direkt börja ge Bars till andra.

Efter kursen kan du ge Access Bars vidare till andra, till familj, vänner eller klienter. Du får ett certifikat och blir utbildad Access Bars practitioner.

Både barn och vuxna gillar att både ge och ta emot Bars. Det finns undersökningar som visar att barn som får Access Bars innan ett prov får bättre resultat. Access Bars har en förmåga att tysta tankebruset, skapa lugn, ro, avslappning och höjer kreativiteten, närvaron och lusten. Ja den har väldigt många fördelar och det finns inte någon som inte kan ta emot Access Bars.

Den här dagen förändrade hela mitt liv när jag själv gick den första gången. På vilket sätt är inte alltid lätt att förklara 🙂 Det var bara annorlunda mot det jag tidigare gjort för att skapa förändringar i mitt liv. Jag är oerhört tacksam för dess enkelhet och magiska kraftfullhet. Det är ett fantastiskt roligt verktyg att lära vidare till andra.
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, åsikter, attityder, beslut och sanningar som vi har eller haft i våra olika livsområden genom alla livstider. Våra livsområden är tex glädje, sorg, tid, lugn, medvetenhet, läkning, kontroll, pengar, kreativitet, kropp etc. När dessa Bars får en lätt beröring släpper den elektriska laddningen som håller dem på plats.
 
OBS: UTBILDNINGSMANUALEN ÄR PÅ ENGELSKA!
 
Förkunskaper: Inga.

Lärare: Anna-Lena Nygren

Kommande kurser:

Kursstart:       29/5-2021           6 platser kvar !
Kursdagar:     29/5-2021
Kurs nr:           ABAR 121
Tider:              0930-18

Pris: 3.200:- inkl. moms, all dokumentation samt kursintyg

Anmäl dig här!
 

2021-01-26

Chokladmassage (spa & aromamassage) 3/6

Under denna dag kommer du att få lära dig en lätt avslappnande underbar chokladmassage/SPA massage.
Det går självklart alldeles utmärkt att byta ut chokladoljan mot aromaoljor, och då benämna behandlingen för aromamassage.
Kakao är en helt fantastisk böna med masar av fina egenskaper som bl a frigör kroppens endorfiner och höjer koncentrationsförmågan.

En chokladmassagebehandling berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in och finns kvar länge i kroppen.
Förkunskaper: Inga.

Kursstart:     3/6-2021               7 platser kvar!
Kursdagar:   3/6-2021
Kurs nr:         CHO 121
Tider:             09-17
Pris:               2.125:- inkl. moms, dokumentation och kursintyg

Anmäl dig här!